M-SR mladšie žiačky-6, 7.-8.turnaj 2. a 23.4.2016

Záver sezóny, nič nového, vyrovnané zápasy so Sninou so striedavými výsledkami

7. kolo – 2.4.2016:  turnaj v Snine

VK SNV - Poprad         2 : 0 (22, 19)
VK SNV - Bardejov      2 : 0 (5, 9)
VK SNV - Snina            0 :2  (-18, -7)


Spišiačky sa „bijú“ o čelo tabuľky práve zo Sninou, ale stále ťahajú za kratší koniec, pretože práve Snina je pre Spišiačky zatiaľ „nedobytná“.

Eva Fabianová - trénerka mladších žiačok-6 Spišskej Novej Vsi: „Počas víkendu sme cestovali na ďalšie kolo v 6-kovom volejbale, konkrétne do Sniny. Našich súperov už poznáme natoľko, aby sme vedeli čo môžeme od nich očakávať. Celkovo z hry dievčat som sklamaná, pretože neukázali ani 1/4 z toho čo vedia hrať a ako vedia hrať. Za zmienku stojí komentár ku zápasu so Sninou s ktorými hráme vyrovnanú partiu. Jedine na čo sa dalo pozerať bola prvá polovica zápasu s dievčatami zo Sniny. Z našej strany bolo vidieť nasadenie, entuziazmus, chuť po víťazstve a aj niekoľko pekných volejbalových akcií. Bohužiaľ veľmi dlho nám to nevydržalo a druhý set bol v úplnej réžii súpera. Ešte raz musím povedať, že som veľmi sklamaná z nášho prejavu na ihrisku. Verím, že dievčatá si to nechajú všetko prejsť hlavou a dospejú k záveru a spomenú si, aký záväzok sme si na začiatku sezóny dali a prečo vlastne volejbal hrajú.“

8. kolo – 23.4.2016:  turnaj v Poprade

VK SNV - Bardejov      2 : 0 (4, 10)
VK SNV - Snina            1 : 2  (-17, 21, 11)

VK SNV - Poprad         0 : 2  (-22, -18)

Záverečný turnaj v Poprade priniesol vyrovnané zápasy medzi trojicou Poprad, Snina a SNV. Výsledky týchto zápasov však už nemali vplyv na celkové umiestnie družstiev.

Konečné poradie družstiev :

1. MVK Snina
2. VK Spišská Nová Ves
3. VK Junior 2012 Poprad
4. VEA Bardejov

Foto zo záverečného turnaja v Poprade

 

Viac člankov