Majstrovský turnaj žiačok v Prešove

M-SR starších žiačok 1.turnaj 30.9.2017 o 9.00 v Prešove

VK Eperia Prešov - VK SNV „A“ 0:3 (17, 13, 7)
VK SNV „A“- MVK Snina             3:1 (-22, -15, 18, -19)

Ligové súboje začali za VK SNV ako prvé staršie žiačky. Družstvo starších žiačok označená ako „A“-čko cestovalo do Prešova, kde oba zápasy hráčky vyhrali.

Natália Bodáková, trénerka starších žiačok „A“-VK SNV: "V prvej časti sa hrá žiacka liga turnajovým spôsobom.Prvý zápas sme absolvovali proti dievčatám z Eperie Prešov. V tomto zápase sme si mohli dovoliť skúšať nové veci a viaceré variácie zostavy. Zahrali si všetky dievčatá. V celku som spokojná s výkonom, avšak je na čom popracovať".

"Do druhého zápasu proti nášmu večnému rivalovi zo Sniny sme nastúpili patrične namotivované čo sa odrazilo aj na výkone v prvých dvoch setoch. V treťom sete sme poľavili v koncentrácii, nedodržiavali sme systém našej hry a zaslúžene sme tento set prehrali. Štvrtý set bol boj o každú loptu. Naše dievčatá však zabojovali a dotiahli zápas do víťazného konca."

"Aj keď je volejbal kolektívny šport musím vyzdvihnúť výkon Emy Tökölyovej za jej odvážne útoky stredom siete a nekompromisný servis, ktorým v správnom čase zasiahla. Taktiež za pochvalu stojí výkon kapitánky Vanesky Drabiščákovej, za jej stabilnú hru v poli a variabilitu na útoku".

Viac člankov